Cursus volgen?


Camera en ik waren onafscheidelijk overal ging hij meer naar toe.  plaatjes maken, plaatjes maken, plaatjes maken. dit allemaal nog in de automatische stand.

Ondertussen ga je naar cursussen zoeken. die kwam ik tegen van de Rooij Fotografie. Dit was een praktijkdag in Zwolle. Het was te veel op 1 dag om alles goed te weten en te kunnen.

 In augustus 2018 een kickstart cursus tegen kwam. Email adres ingevuld en 5 dagen lang kreeg ik een mail  met 5 lessen. deze lessen bevielen zo goed. Dat ik de online cursus 'alles over fotografie' van Marcello Geerts ging volgen. Dit is de het start punt van het groeien in de fotografie.  Want bij deze cursus zit ook coaching.

Tussendoor had ik bij Cameranu de kans gekregen om een experience te volgen op sport gebied. ik mocht aan de zijlijn bij Pec Zwolle Heracles foto's maken. Dat was gaaf.  Misschien nog niet perfecte foto's maar het smaakt zeker naar meer.

In november ging ik ging weer naar het grandprix judo. Meisje wel van judo, Maar judo niet uit het meisje :P.  Waar voetbal buiten gespeeld word, is judo binnen in een zaal. lastiger licht. Maar ik heb de cursus van Marcello dus ik kon hem appen voor tips. Sluitertijd en iso hoger gezet en zo ook weer hele mooie plaatjes kunnen schieten. Waar ik het een jaar eerder op de sportstand deed, doe ik het nu in de sluitertijd voorkeuze dus eigenlijk een soort van handmatig.

3ZQATPH7K5NS54JKN4GKP7DQCPCOHO5U