Over mij


Mijn naam is Esther Verwijs. Eind 2017 ben ik begonnen met het maken van foto's, . En in 2,5 jaar tijd door gegroeid tot semiprofessioneel. Om mij heen hoor ik zo vaak je moet er wat mee gaan doen, nu de stap genomen om te gaan beginnen. Dit alles naast mijn werk bij een supermarkt in Lelystad.

Één van mijn specialiteiten is portretfotografie. Bij portretfotografie vind ik een spontane foto belangrijk. Ik heb feeling om de kinderen zich zelf te kunnen laten zijn. Ik fotografeer mensen het liefst tijdens hun activiteiten, een wandeling of gezellig samenzijn. Het liefst buiten ik neem de tijd voor jou zodat je helemaal ontspannen bent tijdens de shoot en op zeker moment misschien zelfs vergeet dat er een camera aanwezig is!


Foto's binnen is ook een optie, hier bouw ik graag mijn pop-up studio voor op in de woonkamer. U bent van harte welkom! Zodat we samen een dierbare herinnering kunnen maken.


Daarin vind ik persoonlijk contact ook erg belangrijk. Dat begint al wanneer u een fotoshoot boekt. Samen kijken we welke datum het beste past. Dan ontmoeten we elkaar op locatie of thuis in de studio. en na afloop via een afgesloten pagina kunt u de foto's bekijken en beslissen welke u wilt hebben.

Tijdens de sportfotografie is het moment van de actie het belangrijkste voor mij. Bij deze tak van fotografie kan ik nog veel leren, en dat lukt alleen maar door te doen.

Ik ben nog vol op in ontwikkeling, dit doe ik bij mijn coach Marcello Geerts. Hier leer ik wat ik belangrijk vind voor het maken van het perfecte plaatje. Ook volg ik cursussen of masterclasses.